ÚjrahasznoSMűhely

Konduktív fejlesztés október 21. - BESZÁMOLÓ

2015. október 25. - ÚjrahasznoSMűhely

A konduktív pedagógia sajnos még nem olyan ismert hazánkban, pedig bizonyítottan pozitív hatása van a mozgásfejlesztésben. Az SM esetén nagyon fontos tulajdonsága, hogy képes új kötéseket létrehozni az agyban, így ha kijavítani teljesen azt, ami elromlott nem is tudja, de új lehetőségeket ad a mozgásra. Szerencsére az egyesületből is egyre többen érdeklődnek a konduktív foglalkozások iránt, hiszen egy nagyon hatékony foglalkozás! Ezt azokon  is le lehet mérni, akik a kézműves foglalkozásokon részt vesznek, hiszen szemmel láthatólag ügyesebben használják a kezüket.

A konduktív foglalkozásokon az idő előrehaladtával a feladatok bonyolultabbá válnak, ami sokszor ijesztően hat, de szerencsére Csenge mindig segít és bátorít mindenkit. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ő vezeti a foglalkozásokat, hiszen úgy tűnik, tényleg végtelen a türlme.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása