ÚjrahasznoSMűhely

Segítség ajándékba

2015. december 21. - ÚjrahasznoSMűhely

Segítség ajándékba” elnevezéssel tartja meg karácsonyi bazárját a Sclerosis Multiplexes Betegek Csongrád Megyei Egyesülete, amelynek keretében az egyesület a karácsonyi Bödön piacon (2015. december 20.) kínálja majd saját készítésű, kézműves alkotásait. Aki ezekből a tárgyakból vásárol, az valódi segítséget vásárol, hiszen az összegyűlt összegből az egyesület, a további eredményes működését fogja finanszírozni és segít abban, hogy az egyesület tovább folytathassa egyedülálló rehabilitációs projektjét, amely a betegek életminőségének javításában játszik komoly szerepet.

 

Ez a projekt a májusban elindult ÚjrahasznoSMűhely, amely egyedülálló, komplex rehabilitációs programot nyújt a betegeknek. Gyógytorna, konduktív és kézműves foglalkozás is szerepel a projektben, amely most már nyolcadik hónapja segíti a betegek mindennapjait a mozgás és a kézfunkció fejlesztésével, amely a legtöbb SM beteg számára létfontosságú. A program fontos feladata a társadalmi ismertség és elfogadottság megteremtése, amelyet elsősorban SM-Bazárokon való találkozásokkal erősítettek. Ezeken az alkalmakon, a standot meglátogatók valóban érdeklődők és nyitottak voltak a betegek irányába, és azáltal, hogy értékelték az általuk végzett kreatív munkát, segítettek is. A projekt, amely a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával, az EGT társfinanszírozásával valósult meg tényleg javította a betegek életminőségét, amelyet a programban részt vevő szakemberek is megerősítettek. Hiánypótló az a jellegű rehabilitáció, melyet a program keretében az egyesület végrehajtott. Ennek folytatásához járul hozzá az, aki megajándékozza szeretteit vagy akár saját magát egy általuk készített kézműves termékkel.

 

meghivo_logoval.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása