ÚjrahasznoSMűhely

PQE Egyesület - Személyiségfejlesztő és önismereti tréning

2016. február 24. - ÚjrahasznoSMűhely

Elkezdődött a PQE Egyesület FOF 2015/55 azonosító számú „Fogyatékos személyek helyi, és regionális és országos szervezeteinek működési és szakmai támogatása” pályázatának keretében megvalósuló, összesen 60 órás Személyiségfejlesztő és önismereti tréning. Egyesületünk tagjainak lehetősége nyílt a tréningeken való részvételre, és ezzel a lehetőséggel nagyon sokan éltünk is.
Az SM diagnózisának pillanatában mindannyiunk élete sok szempontból megváltozott, más irányt vett. Mindannyian egy ma még gyógyíthatatlan, ezernyi különböző tünettel járó, krónikus betegséggel kell, hogy megküzdjünk minden nap, amit bizony nagyon nehéz feldolgozni, elfogadni, megérteni.
Mindezekben segítünk egymásnak: a tréningeket vezető tréner és a tréningeken résztvevő sorstársak. Köszönjük a PQE Egyesületnek, hogy az önismereti és személyiségfejlesztő tréninggel segítenek bennünket önmagunk megismerésében és elfogadásában.

A szünetekben pedig különleges és nagyon egészséges zöldségkrémeket kóstolunk.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása