ÚjrahasznoSMűhely

Kézműveskedés augusztusban is!

2017. március 15. - ÚjrahasznoSMűhely

Természetesen augusztusban sem állhatott meg a munka az ÚjrahasznoSMűhelyben! Sok dolgot tanulhattunk: varrni, papírgyöngyöt készíteni, illetve horgolni. Megtanultuk, hogyan varrhatunk nagyon egyszerűen csodaszép nyálkendőket gyermekek részére. Most már a zipzár bevarrása sem jelent problémát. Az egyik kiürült ásványvizes PET-palackból pedig bagoly ceruzatartó készült. A horgolás is egyre jobban megy már mindenkinek, lassan elkészülnek az első önálló alkotások.

És ami nagyon nagy öröm számunkra: egyre több önkéntes jön hozzánk, akikkel nagyon jó együtt lenni és akik rengeteget segítenek nekünk. Köszönjük mindenkinek, aki eddig is segítette munkánkat és támogatta az egyesületünket.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása