ÚjrahasznoSMűhely

Megvannak a kézműves foglalkozások időpontjai

2015. június 07. - ÚjrahasznoSMűhely

Túl vagyunk már két, nagyon jó hangulatú kézműves foglalkozáson, ahol átélhettük azt az élményt, hogy kicsik és nagyok együtt munkálkodnak. A jókedvű beszélgetést így még egy kis gyermek-zsivaj is aláfestette. Úgy gondoljuk, minden résztvevőnek szuper élmény volt, reméljük, hogy máskor is eljönnek - mi biztos ott leszünk!

 
ÉS MOST:

Figyelem, figyelem! Mindenki írja bele a naptárába az ÚjrahasznoSMűhely Kézműves foglalkozásainak időpontjait!

kezmuves_foglalkozasok.png

A foglalkozások egytől-egyig a MEGÁLLÓ Közösségi Házban lesznek, ahol nagy szeretettel fogadnak minket. A helyszín Szegeden, a Budapesti krt. 23. szám alatt található. Az alább szereplő épületet kell keresni.

megallo_foto.jpg


Kérjük továbbra is, hogy mindenki gyűjtsön parafadugót, anyagdarabokat, ruhacsipeszt, csomagoló- és újságpapírt, madzagot, fonalat, papírhengert, konzerveket, kupakokat, gombokat és minden mást, amit még a képzelete enged! Minél több "haszontalan" tárgy gyűlik össze, annál tágabb tere nyílhat a képzeletnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása