ÚjrahasznoSMűhely

Kézműves foglalkozás október 1. - MEGHÍVÓ

2015. szeptember 29. - ÚjrahasznoSMűhely

2015. szeptember 27.

 

A héten ugyan beköszönt az október, de a kézműves foglalkozások tovább folytatódnak! Csütörtökön új időpontban, 14 órától várunk mindenkit a megszokott helyen! Ez a hónap a festésről fog szólni.


Festünk ecsettel, szivaccsal, de akár kézzel is vagy az ujjainkkal. Különböző mintákat, motívumokat festünk konzerves dobozokra, kavicsra, papírdobozokra (pl. desszertes, medve sajtos vagy épp gyógyszeres dobozokra). Tanulunk üvegre festeni üvegfestékkel, kipróbáljuk a gravírozást és a textilfestés különböző technikáit is. A varrni már jól tudó társaink pedig tovább hasznosítják a festett textileket: táskát, telefontokot és egyéb apróságokat varrnak majd belőlük.

Kérjük, ne dobjátok ki a kis papír dobozokat (pl. kerek sajtos doboz, gyógyszeres doboz, teafilteres doboz vagy bármilyen kisebb méretű, könnyen szállítható dobozokat), inkább hozzátok magatokkal a következő foglalkozásra.
És ha útközben még egy-két falevelet, kavicsot is gyűjtötök hozzá, nagyon megköszönjük!

 

kezmuves_foglalkozasok_meghivo_1001.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása