ÚjrahasznoSMűhely

Önismereti tréning - február 9.

2016. február 24. - ÚjrahasznoSMűhely

A mai tréningen megtudhattuk, melyik a személyes szeretetnyelvünk: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek vagy testi érintés.
A szeretetnyelv teszt kitöltését és elemzését követően mindenki megtudhatta, hogyan fogadja a hozzá közel állók: hozzátartozók, családtagok, barátok szeretet-közléseit és hogyan fejezzük ki mi magunk az érzelmeinket.
Ezzel ismét közelebb kerültünk önmagunk megismeréséhez, az érzelmeink megéléséhez, a hozzánk közel állók érzelmeinek felismeréséhez.
Hiszen ahhoz, hogy a szeretetnyelvet jól használjuk, nem árt, ha jól ismerjük és helyesen értelmezzük a saját és a másik ember szeretet-közlését.

Otthon pedig kitölthetjük a tesztet a családtagokkal, számunkra fontos emberekkel is, ami segíthet abban, hogy hozzátartozóinkat alaposabban megismerve jobban használjuk majd a szeretet kifejezési formáit a kommunikáció során.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása