ÚjrahasznoSMűhely

Részt vettünk a Civil Piacon

2017. március 15. - ÚjrahasznoSMűhely

Mi is részt vettünk standunkkal a III. Civil Piacon vasárnap, szeptember 25-én. A Mars téri piac területén mutattuk be tevékenységünket a többi szegedi civil szervezettel együtt. Érdekes, interaktív programok, játékok és színpadi műsorok voltak.

A mi standunknál bemutattuk alkotásainkat és egy érzékenyítő programmal, az Empátia Terápia közösségi alkotással vártuk az érdeklődőket. Homályos látást, látóideg gyulladást, látótér kiesést és látászavarokat szimuláló szemüvegben és az ügyetlenebb kezet használva dekorálták gyerekek és szüleik az óriási "terápiás" vásznat rajzokkal, de varrhattak vagy ragaszthattak rá gombokat, parafadugót, papírgyöngyöt, textilt is. A sok-sok kéz lenyomata a vásznon mind egy-egy ember empátiáját és az SM-betegek elfogadását szimbolizálja. Köszönjük, hogy ott lehettünk, köszönjük, hogy olyan sokan alkottak velünk közösen.

 

vtv2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása